Visie

 

Achter mijn tuinontwerpen zit een duidelijke visie. In mijn ontwerpen zijn symmetrie en zichtlijnen vanuit het huis erg belangrijk, hiermee breng ik rust en evenwicht in de tuin. Mijn tuinplannen sluiten aan bij de wensen van de opdrachtgever. Vooral bij kleinere tuinen en bedrijfstuinen maakt een helder ontwerp het verschil. Een tuin moet passen bij de bewoners en de omgeving. En vooral gebruikt worden! Een goed ontworpen tuin verhoogt het leefgenot.

 

Ik werk graag met duurzame materialen, liefst van Europese herkomst. Dat zijn bijvoorbeeld gebakken klinkers, grind, Schellevis betontegels. Of Belgische hardsteen gecombineerd met een houten vlonderterras. In mijn tuinen besteed ik veel aandacht aan de beplanting. Hagen en bomen voeg ik toe om lijnen mee te creƫren en accenten te leggen. Natuurlijk zorgt de beplanting verder voor een prettige privacy.

 

 

Inspiratie

 

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Het overkomt me op de meest onverwachte plekken of momenten. Voor inspiratie bezoek ik vaak een kwekerij om de bomen, grassen en planten door de seizoenen te volgen. Samen met het enthousiasme van een opdrachtgever draagt dit bij aan het creatieve proces om tuinwensen vorm te geven.